Arkiver

Sponsoreret indhold

LINKA Smart Lock – lås din cykel med mobilen

Du bruger allerede din mobil til at surfe på nettet, se film- og tv, betale regninger og meget mere, og nu kan du faktisk også bruge din smartphone til at styre låsen på din cykel. LINKA Smart Lock er en intelligent cykellås, som både kan aktiveres gennem et Bluetooth-signal, spore cyklen over GPS, og udsende en øredøvende alarm, hvis nogen forsøger at stjæle den. Derudover er designet utrolig lækkert og strømlignet, og LINKA Smart Lock ligner allerede en sikker vinder for alle, der er glade for gadgets, og ikke mindst alle os, der er trætte af, at få vores cykel stjålet.

LINKAS Kickstart

LINKA blev grundlagt i San Francisco, Californien i 2015, og er resultatet af en overbevisende Kickstarter-kampgane, hvor et stort antal mennesker verden over valgte at støtte konceptet med de smarte cykellåse økonomisk. LINKA-grundlæggeren Mohamed Mohamed, der selv er en ivrig cyklist, havde længe være frustreret over hvor magtesløs man er som cykelejer, når cykeltyvene har været på spil. Derfor fandt han på at kombinere smart teknologi, lækkert design og brudsikre materialer, til en lås, der er enhver cykelejers drøm, og enhver cykeltyvs mareridt.

Den smarte cykellås

Hvad kan LINKA-låsen så? LINKA Smart Lock giver dig først og fremmeste nøglefri adgang til din cykel. Du behøver ikke at bruge tid på at låse cyklen op, når du har travlt, og du risikerer ikke at miste din nøgle. Låsen er forbundet med din smartphone gennem LINKA-appen (tilgængelig på Google Play og App Store), og låser automatisk op, når du nærmer dig. Låsen kan registrere dig i en radius på op til 2 m.

Sikkerhed og alarm

Selve låsen består af en 9mm hærdet stålbøjle, og er testet under ekstreme temperatur- og vejrforhold. Den er desuden forsynet med en alarm, som aktiveres hvis nogen er ved at stjæle din cykel. De indbyggede sensorer registrerer, hvis der foretages uønsket bevægelse med cyklen, og udløser i så tilfælde en skrigende 110 dB-sirene, som nok skal få de fleste potentielle tyve til at tage flugten.

Adgangskode og batteri

Låsen er også forsynet med en telefonløs adgangskode, så du altid har adgang til din cykel – også hvis du løber tør for strøm. Du kan indstille, se og ændre den fire-cifrede adgangskode via appen. LINKA-låsens batteri holder op til 16 måneder, og kan oplades på under to timer via micro-USB. Låsen sender beskeder om batteriniveau til din telefon, og du har også mulighed for at tilpasse låsen i appen, og f.eks. justere alarmens følsomhed, så du undgår falsk alarm.

Prisvindende cykellås

LINKA Smart Lock er blevet rigtigt godt modtaget, og kan fås hos flere forhandlere i Danmark, ligesom der en en opgraderet 2018-udgave på vej til foråret. Den originale LINKA-lås har modtaget  et hav af design- og innovationspriser, bl.a. den tyske designpris ”iF Design Award 2017”. Desuden valgte magasinet Sports Illustrated LINKA Smart Lock til den bedste cykellås på markedet i 2017. I den kommende 2018-udgave bliver det også muligt at spore cykellåsen, og dermed cyklen, via GPS – så skulle uheldet være ude, og din cykel blive stjålet selv med en Smart Lock, kan du spore cyklen gennem appen, og forhåbentlig finde den igen. Er du blevet interesseret i den smarte LINKA-lås, så søg på nettet efter forhandlere. Har du brug for cykler eller udstyr, så klik evt. her og find hvad du har brug for, til at gå foråret i møde – og du kan jo altid finde et forbrugslån her, hvis du ikke har pengene lige nu.

Skriv et svar