Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Derfor skal du prøve 888sport Danmark

Odds og livebetting er de seneste år blevet gradvist mere populært, og det har de forskellige bookmakere naturligvis opdaget. Derfor bestræber bookmakerne sig på at udbyde et så stort valg af odds, som muligt samt at forbedre den generelle oplevelse, når man spiller.

 

De fleste bookmakere har gjort en stor indsats for at være konkurrencedygtige på forskellige områder omhandlede odds og live odds. Alligevel kan det ikke undgås, at nogle bookmakere er naturligt bedre end andre. 888sport har et enormt udvalg af sportsgrene, som man kan spille på. Udover det har det mange spilmuligheder på hver enkel begivenhed, hvilket man finder interessant. Det er lige meget om man interesserer sig for fodbold, tennis, håndbold eller noget helt fjerde, så har 888sport de liveodds, man leder efter.

 

Opret en konto i dag og få god bonus

Hvis man ikke allerede har en spilkonto, kan man oprette sig i dag, og få 100 kroner i freebet plus 100% odds bonus, hvor den maksimale bonus er på 1.000 kroner. Man kan få denne bonus, ved at hente 888sports kampagnekode, og indtaste koden, når man har foretaget sin første indbetaling. Man kan altså maksimalt få 1.000 kroner i velkomstbonus, og efter sin første indbetaling, får man med det samme 100% i odds bonus. Disse bonuspenge skal omsættes 10 gange til minimum odds 1,5 for at tælle med i bonussen, og er kun gyldig i 60 dage. Man skal være opmærksom på, at regler og vilkår hele tiden ændrer sig, hvorfor det anbefales at man altid læser bonusregler og –vilkår, før man tager imod bonussen.

 

Hvis man eksempelvis spiller for 100 kroner på Superligaen, så belønner 888sport med et freebet på et tilsvarende beløb. Det vil sige, at man får sit freebet uanset, om man vinder eller taber sit første væddemål.

 

Livebet og fordelagtige kampagner for nye såvel som gamle kunder

Bookmakeren 888sport har et meget velfortjent ry for at være en professionelt virksomhed. De er nogle af de bedste, når det handler om de mest populære sportsgrene såsom fodbold og tennis, men byder også på spil på mange andre mindre sportsgrene. Hertil tilbydes der også livebetting og spændende kampagnetilbud til alle kunder, uanset aktivitet og niveau. Hvis man ønsker at læse mere om 888sport, inden man opretter sig som kunde, kan man læse mere online. Der findes forskellige hjemmesider, hvor forbrugerne selv kan rate virksomheder, og en række kunder skriver anmeldelser af 888sport.

Spil ansvarligt | Minimum 18 år. StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder

Skriv et svar