Arkiver

Nyheder

Ny teknologi forbedrer landbrugsmaskiner markant

Danmark har i flere hundrede, hvis ikke årtusinder, været et udpræget landbrugsland. Vores relativt flade landskab bestående af frugtbar jord har resulteret i, at vi stadig i dag er en af verdens førende landbrugslande. Ikke nødvendigvis produktionsmæssigt, men vi har omfattende viden om faget, som kan spores langt tilbage.

 

Kalenderen siger 2018, og landbrugssektoren står over for nye udfordringer. Blandt andet efterspørges der en øget produktion af billige fødevarer af høj kvalitet. Ikke kun for de danske forbrugeres side men i lige så høj grad for at kunne konkurrere med andre internationale fødevareleverandører.

 

På forkant med de nyeste tendenser

Dette stiller krav til de maskiner, som anvendes i landbrugserhvervet. De seneste par år er der sket en drastisk udvikling fra lavteknologi til højteknologi. Mange landbrugsproducenter har indset behovet af at følge med i udviklingen og være på forkant med de nyeste teknologise tendenser, som kommer frem i disse år.

 

En af disse er JCB, som producerer entreprenørmaskiner til landbruget. Virksomheden Nicolaisen & Larsen er eneforhandler af JCB Maskiner i Danmark, og de har blandt andet landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner til salg fra producenten.

 

Nye teknologier: GPS og computersystemer

De overordnede tendenser i forhold til maskinernes egenskaber er, at de bliver mere effektive, har en større kapacitet og har flere funktioner. I de nye maskiner er der lagt vægt på både design og funktionalitet. Maskinerne er fremstillet således, at de kan præstere bedre og mere effektivt.

 

GPS-systemer er ikke kun nyttige, hvis man leder efter en destination i en privatbil. Tværtimod kan denne satellit-teknologi også komme landmænd til gode. Navigering via satellitter og intelligente GPS-systemer indbygget i maskinerne kan give en oversigt over, hvor på marken og hvor meget, der eksempelvis er gødet eller sprøjtet med kemikalier.

 

Derudover bliver det mere og mere gængs, at computerteknologi bliver integreret i entreprenør- og landbrugsmaskiner. Computerteknologi kan bidrage til en øget præcision i mange henseender. Blandt andet vil det være fordelagtigt at kunne anvende netop den mængde gødning eller kemikalier, som er nødvendigt i det pågældende område.

 

Komfort for chaufføren

Det er ikke kun maskinernes ydeevne, som man forsker meget i at forbedre. Faktisk prioriteres der også, at landmændene skal have det komfortabelt under arbejdet. Via hydrauliske systemer er det muligt at justere sædehøjde og –vinkel, så man som landmand har det bedste udsyn og siddeposition.

Ydermere har nogle maskiner et joystick, som øger betjeningsvenligheden.

 

Hos Nicolaisen & Larsen kan man vælge leasing af entreprenørmaskiner og leasing af landbrugsmaskiner. Fællesnævneren for alle modellerne er, at de indeholder den nyeste teknologi, som letter og effektiviserer arbejdet for landmænd.

2 kommentarer

 • For at præsentere mig selv, Michael Benson, jeg er privat kreditor, giver jeg et minimumslån på 5.000 EUR eller tilsvarende i andre valutaer til 3% rentetilskud, en økonomisk mulighed for døren, for hurtigt at få hende 2018 kredit. Der er så mange mennesker, der søger økonomiske muligheder eller hjælper rundt om hjørnet og steder, og de kan ikke engang nå det, men her. Finansieringsmuligheder ved døren og har derfor ikke råd til at gå glip af denne mulighed. Denne tjeneste gælder for personer, virksomheder, forretningsfolk og kvinder samt tilgængeligheden af ​​det beløb, du ønsker at modtage flere oplysninger. Kontakt os via e-mail: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
  Kredit ansøgningsskema og Retur.

  Fulde navn ……………..

  Privat telefonnummer …………….

  Land ………………

  Adresse ……………

  Stat ……………

  År …………..

  Tidligere logget på eller ej. ………….

  Lån påkrævet. ………………

  Låneperiode ……………

  Beskæftigelse ……………..

  Månedlig indkomst …………………

  Som en anerkendelse af disse oplysninger sender vi dig vores aftale om en restitutionsplan og, hvis du accepterer vilkårene og betingelserne, kan du blive krediteret på din kredit afhængigt af din sværhedsgrad, haster og tillid.
  Se frem til det hurtige svar.

  opmærksomt

  Micheal Benson

Skriv et svar