Arkiver

Business

Ny konference kan hjælpe din virksomhed

Den årlige Dynamics NAV konference løber af stablen den 12. juni i København. Her kan der være stor inspiration at hente, hvis man ellers har mod på at ændre på dagligdagens rutiner

 

Den 12. juni 2018 er det endnu engang blevet tid til den årlige Dynamics NAV konference i København. Her er ikke bare tale om en konference, hvor man kan side og få en smule inspiration, man kan potentielt set, gå hjem med meget konkrete ideer og forbedringer, der kan passe på ens egen virksomhed.

Dynamics NAV konferencen i København er bygget op på en sådan måde, at der er 12 forskellige faglige indlæg, og 6 hands-on indlæg. Af disse to forskellige typer af indlæg udvælger man fire, og man kan altså på den måde gøre dagen personlig, alt efter hvad man selv vurderer, at man har mest brug for at høre mere om.

Det er nemlig ikke et krav, at man allerede nu benytter sig af Dynamics NAV, som er en del af Microsoft Dynamics 365. Går man blot med overvejelser om at begynde at benytte sig af Dynamics NAV, er Dynamics NAV konferencen også en ideel mulighed for at finde ud af, hvordan man kommer i gang, og få inspiration fra nogle af landets dygtigste fagfolk.

Hvis man ikke er klar over, hvad Dynamics NAV er, så er Microsoft Dynamics NAV en del af Microsofts Dynamics 365-løsning. Dynamics NAV er en ERP-løsning der binder virksomheder sammen. Dynamics NAV forbinder arbejdsprocesser på tværs af afdelinger som for eksempel et lager, salg, økonomi og produktion. På den måde, kan man i samme program, håndtere alle de førnævnte ting, og mange flere, og altså nemt binde sin virksomhed sammen, og skabe et stort overblik. Dynamics NAV kan altså på nogen områder sammenlignes med et bogholderi, men er også langt mere end bare det.

På konferencen kommer der som nævnt mange fagfolk, der er dygtigst på netop deres felt. En af dem, der kan fortælle, hvad fremtiden bringer for Dynamics NAV er Kenneth Kryger Gram fra virksomheden Abakion, der forhandler netop Dynamics NAV.

En anden spændende workshop, for dem der blot går med overvejelser om at skifte til Dynamics NAV, er det indlæg, der hedder ’erfaringer med opgradering’. Her kommer en, dog endnu unavngivet, mindre virksomhed og fortæller om, hvordan deres erfaringer med at migrere til NAV 2018 gik.

Udover at få det erfaringsmæssige perspektiv på, hvordan man kan migrere til det nye Dynamics NAV, kan man på Dynamics NAV konferencen hører samme oplæg, bare set fra eksperters synspunkt. De kan fortælle om, hvordan en sådan opgave tilrettelægges, og ikke mindst om, hvad det kræver af den kunde, der ønsker at lave omstillingen. Dermed får man hurtigt en konkret ide om, hvorvidt et skifte vil være realistisk og en fornuftig investering af tid og penge.

ERP-systemer er vigtige for virksomheder i alle størrelser, og derfor vil et besøg på konferencen måske være godt givet ud. Hvorfor ERP-systemer er så vigtige, og bliver ved med at være det i fremtiden, kan man læse mere om her.

Skriv et svar