Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Dansk og kvalitetsbevidst make-up til dig

Som kvinde kan det være en sand kamp at skulle gøre sig klar om morgenen inden, man skal ud ad døren og møde en ny dag. Det er ikke altid den nemmeste opgave, når man er træt og stadig skal formå at se præsentabel ud for sine omgivelser. I sådanne situationer er det vigtigt, at man har det helt rigtige make-up og de bedste hudplejeprodukter, som kan gøre ens travle morgen lidt mere overskuelig. Man skal have noget make-up som fungerer i første forsøg, og ikke skal anvendes i 20 lag før det virker, og den slags make-up kan du for eksempel finde hos Nilens Jord. Der er tale om en dansk producent, hvor kvaliteten af produkterne kommer i første række og altid er i top. De har været i gang siden 1982, hvor de kontinuerligt har leveret kvalitetsbevidste varer, og fordi det er dansk, er produkterne altid tilpasset de skandinaviske toner og nuancer.

 

Få dine hudplejeprodukter helt uden parfume og parabener

Nilens Jord var de første i Danmark til at fjerne al parfume i deres produkter, fordi de ikke mente, at man brude tilføje unødige indholdsstoffer, medmindre dette gjorde kvaliteten bedre. Fordi der hverken er parfume eller parabener i, har Nilens Jord altid været en populær spiller på det danske marked, da det falder i god jord hos den danske og kvalitetsbevidste kvinde.

Der er sidenhen også blevet fjernet alle æteriske olier, og det er noget de også har videreført til deres hudplejeserie, som er allergi-verificeret og kan bruges af alle. Da rigtig mange lider af blandt andet parfume allergi, er det altså en stor fordel, at de ikke tilføjer unødige stoffer til produkterne, så alle kan føle sig godt tilpas, når man skal ud ad døren tidligt om morgenen.

 

Bestil det nemt over nettet

Hvis man, som så mange andre, går op i kvalitet og ikke ønsker at tilføje huden hverken parfume eller andre unødvendige stoffer, så kan man ofte finde Nilens Jord i forskellige kosmetikbutikker. Man kan dog også gøre det en smule nemmere og gå ind på Creme de la creme shops hjemmeside, hvor der tilbydes et bredt udvalg af Nilens Jord. Her kan du blandt andet vælge mellem deres populære klassikere, såsom deres silkebløde foundation, lækre mineralpuder og deres mascara, som kan give enhver lange og smukke vipper. Du kan også se nyheder fra Nilens Jord på hjemmesiden og på den måde følge med i, hvad de har af nye produkter, som passer lige ned i din make-up pung.

Skriv et svar