Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Optimer din forretning med assistance fra Inspari

Vores teknologiske tidsalder indeholder forskellige muligheder for at optimere din virksomheds resultater. Business Intelligence (BI) giver muligheden for at styrke forretningen gennem en omhyggelig databehandling, som kan konverteres til værdi, idet den er i stand til at forbedre dit forretningsmæssige beslutningsgrundlag. Inspari er et specialiseret data-konsulentfirma, som tilbyder datadrevne Business Intelligence-løsninger, der kan omsætte data til vækst.

Hvem er Inspari?

Ordet Ari har sin oprindelse fra japansk og betyder myre. Inspari kan dermed oversættes til ’inspireret af myren’. Inspari arbejder i bund og grund med at optimere forretningens performance ved hjælp af forskellige data-værktøjer. Firmaet har specialiseret sig i Microsoft-baserede BI-løsninger og er landets førende indenfor området. De har stor erfaring med at tilpasse strategier til mange forskellige brancher, hvad end du søger BI-løsninger til større og mere omspændende organisationer, advokatkontorer eller blot en mindre virksomheder. Et af Insparis overordnede mål er at komme de mere eller mindre svingende mavefornemmelser og intuitioner til livs og i stedet etablere et solidt og forarbejdet beslutningsgrundlag, der helt og holdent er til at stole på i forretningssammenhæng. Har det fanget din interesse, kan du læse mere om firmaet på Inspari.dk og samtidig finde ud af hvilke muligheder, der er for dig og din forretning.

Hvad kan Inspari gøre for din forretning?

De tekniske aspekter og termer vedrørende Business Intelligence og data-management kan synes at være en smule uoverskuelige at sætte sig ind, hvis man ikke tidligere har haft fingrene i det. Det er dog ganske hensigtsmæssigt at opnå et indblik i disse forhold, hvis du ønsker, at din forretning skal stå stærkest muligt. Inspari kommer her til undsætning. Firmaet omsætter data til viden og viden til værdi gennem anvendelsen af forskellige BI-værktøjer, der muliggør en effektiv udforskning og kortlægning af datastrømme. Firmaet arbejder grundlæggende med at anvende data intelligent, således at forskellige forbrugsmønstre og sammenhænge hos en given forretning kommer til syne, hvilket giver en ny og dybere indsigt i forhold til forretningspotentiale og vækstudbytte. Data kan dermed konverteres til værdi, og Inspari udstikker fire bl.a. centrale udbytter, som kan opnås ved hjælp af BI-løsninger: øgning af performance, bedre og mindre ressourcekrævende beslutninger, kontrol over vækst samt indskrænkning af omkostninger. Inspari er baseret i Lystrup og Hørsholm, men firmaet har også en afdeling i Norge, som du kan læse mere om på Inspari.no.

2 kommentarer

Skriv et svar