Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan ved du, at dit segboard er brandsikkert

Det er meget vigtigt at holde øje med, at man købe sikkerhedsgodkendte funboards, for der har tidligere været skrevet om segboards, der kunne bryde ud i brand på grund af overophedning.

Det er ikke ligegyldigt, hvilket segboard, man køber. De skal være sikkerhedsgodkendte og havde nogle særlige certifikater. I 2016 blev der nemlig skrevet om forskellige modeller af segboards, der brød ud i brand på grund af overophedning. Sådan lød det blandt hos DR.

Men køber du et board hos funboards.dk, så kan du være sikker på, at det er af højeste og bedste kvalitet, der har været igennem mange forskellige tests, har de rette certifikater og så har de temperatursikrede batterier, sådan at de ikke bliver for varme og har risiko for at bryde i brand. Du kan altså være helt sikker på, at det sikkerheden er i orden på alle boards fra funboards.dk.

Du finder et stort udvalg af både airboards, bigwheel boards, segboards, elektrisk skateboards, elektrisk løbehjul, hoverkarts, elektrisk cykler og meget mere, og de forskellige køretøjer findes i mange forskellige mønstre, farver og designs, sådan at du kan finde lige præcis det board, der passer til din stil. Læs meget mere og se billeder og videoer af de forskellige boards på hjemmesiden.

 

1 kommentar

Skriv et svar