Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Fodboldfans iblandt Waoo-kunderne så VM i et langt mere detaljeret og nuanceret TV-billede

Hvis du er Waoo TV-kunde og har en fladskærm, der er bygget til 4K, så kunne du denne sommer se VM i 4K-kvalitet. Dette betød, at billedkvalitet på fodbold ramte et helt nyt stadie ved denne slutrunde.

Waoo’s TV kunder kan nu opleve det fulde udbytte af fibernet

Administrerende direktør, Jørgen Steensgaard, mener at dette års VM blev en særlig oplevelse, fordi Waoo’s TV kunder nu kunne opleve det fulde udbytte af, at de har valgt at have fibernet og TV streaming fra Waoo.

Grunden hertil er, at 4K giver et skarpere og mere detaljeret billede end HD. 4K TV kræver meget mere kapacitet at få ud til kunderne, og her er fibernet en særlig fordel. Fibernet har ikke samme begrænsninger som andre former for netværk, og kan derfor nemt sende store mængder data ud til hvert enkelt TV, hvilket gjorde fodboldoplevelsen ekstra god.

Det er ikke første gang, at Waoo gør sig i 4K. For to år siden introducererede de nemlig en 4K TV-boks. Denne TV-boks har været standard for nye kunder.

Boksen gør det muligt at se film og serier i 4K, hvilket giver en helt særlig oplevelse til forbrugeren, som nu kan se film og serier i et mere detaljeret og nuanceret billede med flere farvenuancer. 4K understøtter nemlig et større farvespektrum end HD.

I efteråret 2016 fik Waoo’s kunder også – som de første i Danmark – mulighed for at abonnere på Viasat Ultra HD, som er en 4K-kanal.

Jørgen Steensgaard udtaler, at Waoo’s kunder efterspørger 4K, selvom udbuddet af TV i 4K stadig er begrænset. Når danskerne køber fladskærme, køber de ofte disse i 4K – faktisk i to ud af tre tilfælde.

Jo flere der har et fladskærm i 4K, desto flere kan altså modtage denne. Jørgen Steensgaard er derfor glad for, at de kan tilbyde kunderne oplevelsen af 4K.

Hvis du gerne vil sikre dig den bedste mulige kvalitet, når du skal se film eller sport, så kan du med fordel anskaffe dig Waoo Smart WiFi, som vil sikre dig en perfekt forbindelse uanset, hvor i huset du befinder dig.