Sponsoreret indhold

Den ultimativ guide: Det skal du være opmærksom, på inden du køber din fodboldrejse på nettet

Fodboldrejser til Spanien, Italien, England eller måske Frankrig? Der er mange muligheder, når man skal beslutte sig for, hvor man gerne vil opleve international bold helt tæt på. Derfor kan man nemt blive fanget af en glædesrus, når man har besluttet sig, og skal til at afsted på rejsen.
Men der er flere ting man skal være opmærksom på, før man tager afsted. Planlæg turen godt og få en fodboldrejse med så få komplikationer som muligt. Vi giver dig her en oversigt over, hvad du skal være opmærksom på.

Kend dine rettigheder med fortrydelsesretten

Det kan være svært at forestille sig, at man skulle fortryde de fodboldbilletter, man netop lige har købt til sin drømmekamp. Men komplikationer kan opstå, og her er det godt at vide hvad dine rettigheder er.

Der er normalt fortrydelsesret på internethandel, men da en fodboldkamp købes til en bestemt rejse eller en bestemt periode, er det desværre ikke lovpligtigt at købet kan refunderes. Her er det vigtigt at sætte sig ind i rejseudbyderens regler i forhold til fortrydelsesret. I nogle tilfælde kan du få beløbet refunderet, nogle gange kan du få et tilgodebevis og i andre tilfælde kan du ikke få noget refunderet.

Vær også opmærksom på, at der ikke er nogen lovpligtig fortrydelsesret på fodbold-pakkerejser.
En pakkerejse er alle rejser, hvor du får to eller flere ydelser kombineret, som for eksempel fodboldbillet og hotel eller fly. Nogle gange giver hotellet mulighed for at få refundering, men det er ikke lovpligtigt. 

Hvad inkluderer pakkerejsen?

Det er vigtigt at være opmærksom på, hvor meget man egentlig får med, når man bestiller en pakkerejse. På nogle pakkerejser er fly for eksempel ikke inkluderet. Her får du måske kun en kombination af fodboldbillet og hotel, og skal selv finde en flyrejse, der passer med rejsen.  

I pakkerejser er der ofte kun få hoteller at vælge mellem, og nogle gange ligger de meget ubelejligt i forhold til byens centrum og fodboldstadion. Brug derfor god tid på at finde hotellet på Google Maps, inden du booker pakkerejsen. Nogle gange kan det betale sig helt at undvære pakkerejsen og selv skræddersy turen, så det hele passer godt sammen. Dog skal der tilregnes ekstra tid til at planlægge dette, og du er ikke dækket af rejsegarantifonden.

Vær obs på rykkede kampe

Af og til kan det hænde, at kampe bliver rykket eller skubbet frem i tid af hensyn til diverse faktorer. Nogle gange kan det ske helt op til en uge før kampen. Derfor er det vigtigt at ankomme i god tid og have nogle fleksible dage at gøre med op til og efter kampen. På den måde er du sikker på at ankomme i god tid til kick-off.

Hvis kampen bliver rykket til en helt anden dato i en senere måned, vil nogle rejseudbydere tilbyde nye billetter til den nye dato sammen med hotelophold, andre vil refundere beløbet til dig, mens andre ikke kan refundere noget. Sørg for at sætte dig grundigt ind i rejseudbyderens regler for disse tilfælde, før du booker billetten. 

Undgå at købe til overpris

Nogle billetudbydere sælger fodboldbilletterne, før de har købt billetter til den pågældende kamp. Det kaldes secondary ticketing, hvor man ofte ender med at betale overpris for billetter, på trods af billetudbyderen endnu ikke har billetterne. Derfor kan man risikere, at udbyderen ikke kan skaffe de ønskede billetter, og man måske får en dårligere placering, end man har betalt for. At sælge billetter til overpris er ulovligt i Danmark, men lovligt i flere europæiske lande. 

Et sikkert sted at starte

Fodboldrejse.nu er en gratis forbrugertjeneste, hvor du nemt kan sammenligne priser for fodboldbilletter, fodboldrejser og fodboldture til alle større ligaer i Europa.

Vi har gjort det til vores formål at give det mest omfattende overblik over spændende fodboldrejser i Europa, så du nemt kan finde de ture du søger – til den bedste pris.

Fordelen er at vi ikke sælger nogen produkter, men laver prissammenligninger så du altså hurtigt og nemt kan finde netop den fodboldrejse og de billetter, der bedst lever op til dine ønsker ift. liga, kamp og pris. Det gør også at vi kan give god information om priser på hundredtusindvis af fodboldrejser og fodboldbilletter til de europæiske fodboldklubber, så du på et par minutter kan du træffe en god beslutning.

Der findes et hav af fodboldrejse-bureauer, der udbyder fodboldture og hotelophold. Men vi har sørget for at finde frem til gode og billige mellemhandlere hvor du selv kan bestemme om du vil købe hele fodboldrejsen samlet, hvilket inkluderer kampbillet, transport og hotel eller hver for sig.

Det bedste er dog, at vi ikke er spor kræsne. Vi sammenligner priser for store fodboldklubber som Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Atletico de Madrid, Juventus, PSG, Chelsea, Manchester City, Borussia Dortmund, Napoli, Arsenal, AS Monaco, Tottenham, AS Roma, Sevilla, Manchester United, Benifica, Shakhtar Donetsk, Liverpool, Villarreal.

Men vi sammenligner så sandelig også priser for de mindre fodboldklubber.

Besøg vores hjemmeside. Vi har i hvert fald gjort alt for at vores brugere med passion for fodbolden får de bedste priser på fodboldrejser og fodboldoplevelser i Europa.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre 🙂