Sponsoreret indhold

Overvåg din varmepumpe via internettet

En varmepumpe er i sig selv smart, men nu er det også muligt, at få nogle typer af varmepumper, hvor du har mulighed for at styre og overvåge dem fra din smartphone. Hvis du er på ferie, så kan du sænke temperaturen, og når du så er på vej hjem, kan du sætte varmen op igen. På den måde sikrer du dig, at dit hus er den ønskede temperatur, når du kommer hjem. Det er derfor nemt og hurtigt for dig at holde øje med temperaturen og regulere den.

 

Få en serviceaftale på din varmepumpe

I stedet for at du booker en serviceteknikker og betaler et større beløb for det lovpligtige eftersyn af din varmepumpe, så kan det være en god idé at vælge en abonnementløsning, hvor du betaler et mindre beløb hver måned, men hvor du til gengæld også har mulighed for at få hjælp både digitalt, pr. telefon, men også hvor en serviceteknikker kan rykke ud til dig, hvis der er opstået et akut problem med din varmepumpe. Du kan læse mere om priser på varmepumpe service online. Der er forskellige muligheder at vælge imellem, her skal du tage udgangspunkt i dine egne behov, så du får den helt rigtige løsning.

 

Andre fordele ved at overvåge din varmepumpe online

Udover at du selv kan holde øje med varmen på din varmepumpe, så kan den serviceteknikker, du har lavet en aftale med, også se, hvis der sker noget uventet og derved oplyse dig om problemet eller tage ud på din ejendom og udbedre fejlen. Du har også mulighed for at sætte en alarm, hvis der opstår noget uventet.

Er du eksempelvis på ferie og vil have fred for hjemmelige problemer, så kan du sætte din serviceteknikker og vedkommende, der passer dit hus til at få disse beskeder. På den måde undgår du unødvendige spekulationer.