Arkiver

Blog

Sådan gør du bilen sommerklar

Annonce

Denne artikel er skrevet i samarbejde med AutoPartner og DITEC.

Sommeren er her snart. Det betyder solskin, grillmad, drinks og roadtrips. Men er din bil klar til sommeren? Hvis din bil endnu ikke er klar, så kan den hurtigt blive det.

Giv din bil en vask

Hvis din bil skal være helt klar til sommer, så kan du med fordel give den en grundig vask. Hvis det skal være billigt, så kan du vaske bilen hjemme i indkørslen. Du skal dog huske at bruge det rigtige sæbe og de rigtige værktøjer, når du vasker bilen. Hvis du ikke har lyst til at vaske bilen selv, så kan du køre forbi en vaskehal og vælge det program, der passer til din bil. Hvis din bil skal være helt sommerklar, så kan du vælge at give den det helt store program i din lokale vaskehal. Det er desuden en god idé at vaske bilen med jævne mellemrum, da pollen, støv og skidt nemt kan sætte sig på bilen, selvom du lige har vasket den helt ren.

Køb solfilm til bilen

Når bilen skal gøres sommerklar, så kan du passende købe solfilm til bilen. Men hvad er solfilm? Du kender sikkert følelsen af at sætte sig ind i en varm bil, der har stået i solen længe. Det er ofte meget ubehageligt at køre i en varm bil, der har stået i solen. Du kan undgå dette ved at sætte solfilm på. Solfilmen sørger for, at din bil har en behagelig temperatur indeni. Derfor er det også oplagt at sætte solfilm på bilen, hvis du skal på bilferie til sommer. Solfilmen beskytter desuden mod nysgerrige blikke. Du kan få sat solfilm på bilen hos DITEC, der desuden kan hjælpe dig med generel bilpleje. På den måde kan du få en behagelig og sommerklar bil, som du kan køre i og nyde hele sommeren lang.

Kør bilen på værksted

Hvis du vil være helt sikker på, at din bil er klar til at køre ud i sommervejret, så kan du booke en tid på et autoværksted. Her kan du få tjekket, om alt er, som det skal være. Lige meget om der er problemer med bilen eller ej, så er pengene godt givet ud, når du kører bilen på værksted. Når den er blevet tjekket, er du nemlig sikker på, at du har gjort, hvad du kunne for at have en sommerklar bil. Du kan eksempelvis benytte dig af AutoPartner, hvis du vil være sikker på, at din bil er klar til sommeren. På AutoPartners hjemmeside kan du indtaste dit postnummer og finde et værksted, der ligger i nærheden af dig. Du kan finde mere info her.