Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan får du den gode idé til en startup

At bygge en virksomhed op fra bunden af, er en drøm for mange mennesker. Det kræver dog, at man får en god idé, som man kan arbejde videre ud fra. I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du får den gode idé.

Find en sparringspartner

Hvis du skal have en god idé, er det i rigtig mange tilfælde smart at finde en anden person at snakke med. På denne måde får du nemlig hele tiden nyt input, som du kan bearbejde. Der er ingen, der siger, at den person, som du snakker med, nødvendigvis skal spille en rolle i firmaet. Det kan for eksempel være et familiemedlem eller en god ven.

Er du på udkig efter en god idé, har det stor betydning, at du husker at lytte ordentligt efter. I en samtale kan man nemlig ofte have en tendens til at fokusere på de pointer, som man selv vil frem med. Vil du finde på en idé til en startup, er det dog ofte en bedre taktik at fokusere på, hvad din modpart har at sige.

Lad underbevidstheden arbejde

Ofte har vi en tendens til at undervurdere, hvor meget der egentlig bliver bearbejdet i vores hjerne, når vi i virkeligheden ikke anstrenger os. Som eksempel har du sikkert prøvet at få nogle virkelig interessante tanker, mens du var i bad eller lige inden, du lagde dig til at sove.

Vil du have en god idé til en startup, kan det derfor være, at ud skal sætte lidt mere tid af til idéudvikling. På den måde har du også tid til at lade den underbevidste del af hjernen arbejde ved siden af din aktive idéudvikling.

Vil du give din hjerne en pause, kan du for eksempel spille på spillemaskiner online. Hvis du har brug for at tænke på noget andet end idéudvikling, så spil blackjack online i dag.

Indkreds mulighederne

Hvis du overvejer at starte din egen virksomhed, kan det være, at du har bare en lille bitte idé om, hvad denne virksomhed skal arbejde med. Det kan for eksempel være, at du har en hobby, som du gerne vil beskæftige dig mere med.

Kredser du mulighederne ind, har du lettere ved at blive klogere på markedet. Hvis du for eksempel finder ud af, at du vil beskæftige dig med udstyr til hunde, kan du med fordel besøge en klub, hvor der er hundetræning.

Her vil der sandsynligvis komme nogle problematikker på bordet, som du har mulighed for at løse med et specifikt produkt eller en ydelse. På den måde kan du komme godt på vej i forhold til at finde på en genial idé til en startup.