Arkiver

Sponsoreret indhold

Få en professionel IT-samarbejdspartner

Hos Aimit er man helt klar over at rigtig mange små og mellemstore virksomheder ikke har råd til, eller mulighed for at have deres egen IT-afdeling, delvist fordi behovet for en IT-afdeling heller ikke er der på fuld tid.

Når man skal outsource noget, er det dog vigtigt at det fungerer 100 %, tilliden skal være i orden, kommunikationen forståelig og hjælpen tilgængelig her og nu når du skal bruge den. En vigtig værdi hos Aimit er netop at levere et professionelt stykke arbejde til tiden.

Har dine medarbejdere en hjemmearbejdsplads

Medarbejdere der arbejder hjemmefra, stiller endnu højere krav til den samarbejdspartner du vælger at arbejde sammen med.

Da du ikke selv arbejder inden for IT branchen, så er det helt sikkert ikke her din spidskompetence ligger, og af og til kan det være svært at stå med beslutningerne om hvilket udstyr der skal købes, hvordan det skal sættes op og meget mere. Aimit fungerer ikke kun som en samarbejdspartner der hjælper når noget ikke virker, men de rådgiver også så du får de løsninger der virker fra starten. Arbejder dine medarbejdere f.eks. hjemmefra kan de købe udstyr via bruttolønsordningen. Det er både en fordel for dig som virksomhedsejer, men også for dine medarbejder. Du behøver ikke at forstå eller vide hvordan, men kan blot lade Aimit rådgive og hjælpe dig til den bedste løsning

Spar penge med den rigtige samarbejdspartner

Hjemmesider, cloud-løsninger, webshop, ERP og økonomisystemer, datasikkerhed, antivirus programmer, sikring mod hackere og GDPR er alt sammen noget der skal være styr på i din virksomhed, men har du overblikket? Du har sikkert oplevet at blive kontaktet af en eller flere sælgere der gerne vil hjælpe dig med det ene, men ikke tilbyder det andet, og derfor skal du også ud og have hjælp et andet sted.

Når to steder så bliver til 3 eller 4 steder for at være dækket ind på alle fronter bliver det måske både uoverskueligt og dyrt. Derfor kan du både spare tid og rigtig mange penge ved at vælge en samarbejdspartner der kan hjælpe dig med det hele. Aimit tilbyder en lang række løsninger der kan skræddersyes og tilpasses lige netop til din virksomhed og de behov du måtte have.

Få løsninger på abonnement

Hos Aimit ved man godt at IT ofte kræver mange ressourcer og det hurtigt kan løbe op, men hvis du gerne vil have et præcist overblik over dine månedlige udgifter, kan du få det meste på abonnement, så kender du dine udgifter og der kommer ingen ubehagelige overraskelser.

Det er altid uforpligtende at høre en IT-leverandør hvordan de kan hjælpe dig, og evt. optimere arbejdsprocesserne i din virksomhed, til gavn for din bundlinje.