Arkiver

Sponsoreret indhold

3 brands du bør kende til

Verden er ved at svømme over af forskellige brands, der tilbyder forskellige typer produkter og services. Aldrig har vi haft så mange brands at vælge imellem og det kan være svært at følge med i, hvad der rører sig derude. Hvad skal man vælge og hvorfor? Det kan være svært at vide hvilket brand man skal vælge, indenfor hvilken genre, så derfor har vi forfattet denne korte artikel, for at fortælle dig om tre brands som du bør kende til. Fælles for alle brands er, at de er super fede, men der er ikke så mange der kender dem.

Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow er et dansk brand, der specialiserer sig i at lave komfortabelt, formelt tøj, til mænd. Formelle outfits føles ofte stive og ikke særlig komfortable, men dette er noget som Shaping New Tomorrow har gjort op med, ved at lave komfortabelt tøj til formelle situationer. Det er dog ikke kun det formelle, som Shaping New Tomorrow fokuserer på, men også stilet og komfortabelt hverdagstøj, der egner sig til alle former for livsstile.

Grums

Grums er et dansk hudplejebrand, der stammer fra Aarhus. De er et brand der går op i bæredygtighed og brander sig på at sikre en høj kvalitet. Det der gør grums specielt, er at deres produkter er produceret på kaffegrums, der er indhentet fra lokale kaffebarer og caféer i Aarhus. Mange brands taler om at være bæredygtige og omlægge produktioner, men i dette tilfælde kan man virkelig tale om bæredygtighed. I stedet for at snakke om hvad man vil gøre, har Grums bare gjort det fra starten af.

Ganni

Hvis du er glad for mode og ynder at følge med i hvad der rører sig, så har du sikkert hørt om Ganni. Størstedelen kender dog ikke til dette modebrand, og derfor har vi det med i denne artikel. Det danske brand producerer moderigtigt og trendy tøj til kvinder, og har taget modeverden med storm, efter deres indtog på den danske modescene. Gannis ultimative mål, er at gøre kvinder mere selvsikre, og det er prisværdigt, samt et mål som alle burde kunne bakke op.

Vi håber at disse danske brands, har været med til at udvide din horisont i forhold til hvad der sker på de forskellige markeder. Danmark har utroligt mange brands, med international klasse, at byde på, og de fortjener at komme ud vidt og bredt, så det ikke kun er en lille skare, der kan få lov at nyde dem.

Skriv et svar