Arkiver

Sponsoreret indhold

Få glæde og bevægelse ind på din arbejdsplads

Kontorarbejde kan blive meget ensformigt, og man kan komme til at sidde stille i lang tid ad gangen. Men det behøver ikke være et vilkår på arbejdspladsen. Som chef, direktør eller endda bare som normal medarbejder kan du nemt gøre dit for, at I alle er glade og velfungerende på arbejde, og at arbejdsmiljøet på kontoret bare spiller.

En af de mest veldokumenterede og undersøgte måder at øge tilfredsheden med et arbejdsmiljø er at bringe mere bevægelse ind på kontoret. 

Motion kan selvfølgelig være hårdt og en ren pine, som du måske er glad for at kunne slippe for på dit arbejde. Men det kan også sætte gang i både hjertet og hjernen, når du bare får rørt dig en smule sammen med kollegaerne, og når I sammen får sved på panden og har det sjovt.

En rigtig god måde at få mere bevægelse og aktivitet ind i kontorlandskabet er noget så atypisk som bokseudstyr. Det kan man bl.a. finde på Spil-aps.dk, som har alt indenfor udstyr til sport.

Meget mere end aggressioner

Bokseudstyret behøver du ikke kun at bruge, når du har en dårlig dag på kontoret, ikke får solgt så meget, som du kunne ønske, eller chefen er for krævende. Selvom det selvfølgelig står dig frit for at få afløb for dine frustrationer ved at give sandsækken nogle tæsk, kan bokseudstyret også være en kilde til sjov med kollegaerne.

Det er tydeligt, at flere og flere virksomheder rundt i landet sætter mere fokus på motionen. Og der kan være en række stærke argumenter for, at det også kan være en god idé på netop dit kontor med noget bokseudstyr eller andre rammer om motionen.

Først og fremmest fordi I får rørt jer, og fordi det er sundt, men altså også fordi det kan bidrage til at knytte jer sammen som kollegaer på en helt anden måde.

Boksning og bokseudstyr på kontoret er en sjov og nytænkende måde at få motion ind på arbejdspladsen. Salgsafdelingen vil måske kigge lidt ekstra, når de første gang for øje på den sandsæk, der hænger i kontoret. Men det vil med garanti skabe grin og en god energi på kontoret, når I samles om bokseudstyret, og du udfordrer dine kollegaer til en venskabelig boksekamp.

Få øjnene op for boksning

Måske giver boksning på kontoret dig blod på tanden til at opsøge sporten uden for kontorets rammer til reel boksetræning. Motion på kontoret eller arbejdspladsen generelt kan nemlig for nogle være en øjenåbner og bevise, at motion kan være andet end slidsomme timer i fitnesscenteret.

Rigtig mange danskere finder nye hobbyer på kontoret, heriblandt sport der kan dyrkes med kollegaerne. Så selvom bokseudstyr på kontoret kan være et uvant syn, kan det alligevel være det, som får dig til at gribe fat boksehandskerne og starte til en helt ny hobby.

Det kan selvfølgelig også være, at du bare ønsker at holde det til 5-10 minutter om dagen, og dette er selvfølgelig også ganske fint. Pointen med at anskaffe jer bokseudstyr og sætte gang i en ny type af bevægelse på kontoret er nemlig ikke, at I skal være professionelle boksere, men derimod, at I sammen får pulsen op, lidt sved på panden og nogle gode grin.

Skriv et svar