Arkiver

Guide

At investere i mode, som kan mærkes på pengepungen

Hvis du ikke helt har slået dig på BitCoin-bølgen eller heller ikke forstår hvad NFT er, så er mode måske det, du skal sætte dine penge i.

DR har fornyeligt bragt en dokumentar om en ung kvinde, som investerede og samlede på sneakers, og hun kunne tilskrive sig et 6-cifret antal kroner i værdi. H

vis du har en næse for mode, og kan spotte et unikt piece på lang afstand, så kunne investering i mode muligvis være vejen for dig.

Man skal kende sin Milano/Paris/New York ABC

Modens mekkaer er spredt over hele verden, og hvis man skal investere i mode i form af dyre stykker tøj, så er det vigtigt at vide, hvad det er man har med at gøre. Et sikkert valg, ville være at satse på de store modehuse – Gucci, Nike, Hermes.

Men hvis man har is i maven, kan man også gøre et kup ved at købe et statement piece fra en ny designer, som ikke er kendt – endnu!

Ved at investere i ungdommen og måske skandinavisk design, er man sikret at ens penge ikke falder ned i en af Versace-familiens bundløse sparegrise, men at penge falder et tørt sted.

Bæredygtig mode giver plus point på konto og klima

Bæredygtighed er alfa og omega for investeringer i mode, da det er bæredygtigheden, vi kommer til at skulle regne med for vores jords velbefindende.

Mange designere – store som små – kommer hver dag med kreative og innovative løsninger, til f.eks. nye materialer af nedbrydeligt stof, som kan være med til at gøre modebranchen lidt grønnere, og dit nyt købte tøj mere attraktivt for de næste opkøbere af det.

Man vil uden tvivl skulle hoste op af den store pengepung, for at få noget, som kan give mange gange igen, men i det mindste er det mere håndgribeligt end aktier.

Skriv et svar