Arkiver

Sponsoreret indhold

Hvad skal du gøre med din væg?

Ofte kan man havne i en situation, hvor man har en hel væg til rådighed til at dekorere på, men så slår fantasien ellers bare fra. Man aner simpelthen ikke, hvad man skal udfylde væggen med. Nogle overvejer en billedvæg, en hylde eller noget tredje. Men for nogle er dette løsningen, fordi man mangler et bedre alternativt. Noget lidt mere vildt og farverigt måske. Det er her, at en helt vildt god løsning kommer ind i billedet. Nemlig en mosvæg.

Hvad er en mosvæg?

Du tænker måske, hvad er en mosvæg egentlig? En mosvæg er en væg fyldt med mos, eller et mindre område på væggen. Ofte kan dette være benyttet på f.eks. et kontor, da mange synes, at pynt dertil kan være svært. Farver gør det indbydende for de ansatte at komme på arbejdspladsen. Det giver noget liv og farver til hverdagen. Men det samme gælder altså også for de gæster eller kunder, som kommer på besøg. Her bliver de velkommet af en mosvæg. Man tænker måske også bare, at mos er en slags grønt – men ved en mosvæg kan farverne komme i mange forskellige nuancer af grøn.

Det smarte ved en mosvæg

Det smarte ved at f.eks. have en mosvæg på et kontor er, at mosvæggen ikke kræver forplejning. Så når firmaet holder julelukket eller sommerferie, så dør mosplanten ikke, som en normal plante måske vil gøre, i mangel på vand. Det er mest oplagt at have mosvæggen i en lidt mørkere placering, så solen ikke påvirker farven på mosset. En klar bonus ved en mosvæg er også, at det ikke har skadelig virkning på miljøet. Vi lever jo i verden, hvor miljøet er konstant presset. Derfor er det en rigtig god ide, at tænke så mange handlinger som muligt, ind i et klimabevidst mindset, hvor man overvejer, hvad der er godt og skidt for miljøet.

Skriv et svar