Arkiver

Blog

A-kasse-guiden.dk vil være den førende sammenligningsplatform i a-kasse-nichen

For et års tid siden blev a-kasse-guiden.dk lanceret af iværksætterduoen Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou. Et år efter fødslen har sitet etableret sig i toppen af søgemaskinerne på mange a-kasse-relaterede ord, men succesen er ikke blevet en sovepude for de to iværksættere. Tværtimod. De har fået smag for mere.

Da Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou for års tid siden søsatte a-kasse-guiden.dk, var målet klart: De ønskede, at a-kasse-guiden.dk skulle blive det førende sammenligningssite inden for a-kasse-nichen.

Her – et års tid efter lanceringen – er de kommet væsentlig tættere på målet, og succesen har kun givet dem endnu mere blod på tanden.

”Vi har formået at vækste antallet af besøgende hver eneste måned, fra vi startede, og det er da klart, at målet er at fortsætte denne vækst. Vi har opnået nogle fine rangeringer på søgemaskinerne på ord som a-kasser, billige a-kasser og lignende, men vi er langt fra tilfredse endnu,” fortæller Jesper Nørskov Jensen og fortsætter:

”Vi synes nemlig selv, at vi p.t. har det bedste sammenligningssite i a-kasse-nichen, hvorfor vi mener, at det er realistisk at erobre endnu større markedsandele. Derfor kommer vi til at gøre så meget, vi kan for at eksponere vores site i fremtiden, så endnu flere kigger forbi.”

Komplet overblik

Hos a-kasse-guiden.dk kan man danne sig et komplet over samtlige 23 danske a-kasser.

Derudover er det muligt at læse grundige anmeldelser af disse 23 a-kasser. Anmeldelser, hvor a-kasserne, måles og vejes ud fra særligt fem følgende parametre:

  • Rådgivningsniveau
  • Tilgængelighed
  • Ry blandt forbrugerne
  • Medlemsgoder
  • Pris.

ASE er testvinder

Generelt set klarer langt de fleste a-kasser sig rigtig fint i forhold til a-kasse-guiden.dk’s bedømmelser. En a-kasse klarer sig dog bedre end samtlige 22 andre, og det er ASE, der scorer hele 4,7 ud af 5 stjerner.

Udover ASE klarer særligt a-kasserne Det Faglige Hus, Lederne og Frie sig også rigtig, rigtig godt.

Skriv et svar