Arkiver

Software

Brug for hjælp til opsætning og support af it-løsninger?

Meget spiller ind på, hvilke it-løsninger du skal bruge i din virksomhed, både hvad hard- og software angår. Det er klart, at har du et simpelt callcenter kørende, så behøver du ikke computere med den store ydeevne. Men der bliver måske behov for at få en on-premise serverløsning for at kunne køre dit callcenter, hvis du da ikke vælger en cloudløsning i stedet. Hvordan ved du, hvad du skal bruge?

Find it-løsninger til små virksomheder

Kontakt et firma inden for it løsninger til små virksomheder, fx CBC – Din Lokale IT Partner. Læs mere om vores it løsninger på vores hjemmeside. Vi kan hjælpe dig med at sørge for, at alt flugter sig på såvel software- som hardwarefronten. Hvad hardware gælder, tilbyder vi it-rådgivning, hvor vi bl.a. kan hjælpe dig med at få afklaret et evt. behov for servere, netværk, printere og telefonforbindelser.

Hav en it-driftsaftale med CBC

I tide og utide vil en del af din it-infrastruktur gå i hårdknude. Typisk er fejlen menneskelig frem for hardware- eller softwarerelateret. Uanset hvad er det rart i sådan en situation at vide, hvem du kan gå til. Indgår du en it-driftsaftale med CBC, er PC-supporten aldrig langt væk. Ved pludselige nedbrud kan vi hurtigt træde til og sørge for, at nedetiden er minimal, og du snart vil få alting op at køre igen.

Sørg for at have nogen til serverovervågning

Serverovervågning kan vi også tage på os – uden en server til at lagre data og sørge for, at ansatte og systemer kan udveksle oplysninger, arbejder de ansatte på en måde i blinde. Derfor er det vigtigt, at der er nogen til at holde et vågent øje med din serverløsning og være klar til at supportere, hvis noget går i udu. Har du ikke den tekniske knowhow in-house til at gøre dette, så få hjælpen eksternt.

Skriv et svar