Arkiver

Nyheder

Når dit ur er mere end bare en accessory

Vi ser en stigende tendens til, at danskere vælger at investere i luksus ure, og at et ur af høj kvalitet er en god investering, kan vi da heller ikke komme udenom.

Den faste investering

I en verden af økonomiske usikkerhed, som den vi lever i i dag, er det mindre attraktivt at investere i aktier, valuta eller obligationer, da det volatile økonomiske marked er både ustabilt og svært at forudse. Her bliver de faste investeringer som mursten, ædelsten og luksusure i stedet mere og mere populære.

For mange giver det noget ro og tryghed, at de tunge og dyre investeringer ligger i noget håndgribeligt – en genstand vi kan se, røre og mærke. At vi har vores investering ved hånden, giver os en sikkerhed i, at den ikke fra dag til anden pludselig er taget fra os eller på anden vis er blevet værdiløs. Og måske netop derfor er luksusure i dag en særdeles populær investering.

Sådan kommer du i gang

Er du også tiltalt af at investere i luksusure fremfor aktier? Så kan du med fordel se mere om ure her. Markedet for luksusure er en videnskab i sig selv, og du giver dig selv det bedste udgangspunkt for en god investering, hvis du bruger lidt tid på at sætte dig ind i de forskellige ure og brands samt historierne bag. Derfor bør du altid rådføre dig med en fagperson forud for et køb – der kan være meget nyttig viden at hente, og derigennem mange penge at tjene. 

Et godt ur er en god investering, når det er købt rigtigt og ellers passet på. Dertil kommer al den værdi der ligger i at have ure som hobby – her har du adgang til timevis interessant læsning, læring og vidensdeling, og den slags kan ikke gøres op i penge.

Skriv et svar