Kom en uge til Silicon Valley med SCALEit

Kom en uge til Silicon Valley med SCALEit

Når SCALEit tager på danmarksturne i den kommende uge, vil co-founder Søren Therkelsen blandt andet løfte sløret for SCALEits Ignite bootcamp i juni måned, hvor danske IT og cleantech virksomheder kan deltage. SCALEit åbner endnu engang op for tilmelding til sit Ignite bootcamp, der denne gang løber over en uge i juni. Og i år

Når SCALEit tager på danmarksturne i den kommende uge, vil co-founder Søren Therkelsen blandt andet løfte sløret for SCALEits Ignite bootcamp i juni måned, hvor danske IT og cleantech virksomheder kan deltage.

SCALEit åbner endnu engang op for tilmelding til sit Ignite bootcamp, der denne gang løber over en uge i juni. Og i år er bootcampen udvidet til andet end blot danske IT-virksomheder.

“Som noget nyt er vi ikke længere kun på jagt efter IT-virksomheder, men forsøger også at henvende os til markedet indenfor “cleantech”. I Danmark har vi et super stort vækstpotentiale i den kategori,” udtaler co-founder Søren Therkelsen, der blandt andet vil fortælle endnu mere om Ignite bootcampen under SCALEits danmarksturné i den kommende uge.

Som deltager på Ignite bootcampen får man feedback om sin startup fra forskellige rådgivere og investorer, lærer at udarbejde sit ét-minuts pitch, udforske Silicon Valleys økosystem og ikke mindst udvide sit netværk.

For at deltage i SCALEits Ignite bootcamp er det nødvendigt at ansøge om en plads først. Det kan gøres via SCALEits hjemmeside inden den 3. maj. Herefter udvælger SCALEit de virksomheder, som vil deltage i Ignite fra den 3. til 7. juni i Silicon Valley. SCALEit planlægger desuden en event den 4. maj – både for de virksomheder, der allerede er med, men også for at overbevise eventuelle tvivlere. Eventen bliver af praktisk karakter, hvor der arbejdes med virksomhedernes  Executive Summary og pitch-deck.

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • […] boede i Silicon Valley – Mekkaet for tech-startups. Her hjælper han danske iværksættere med at booste deres startups gennem ScaleIT. De danske tech-startups LeadMill og KirkeWeb var herefter på scenen og fortalte, […]

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: