Arkiver

Nyheder

SCALEit tager på Danmarksturne

Det danske accelerator program SCALEit, der er baseret i USA, tager en turne rundt i Danmark for at sprede tankegangen hos danske startups om at tænke globalt, når de starter virksomhed.

I midten af denne måned kan startups, der tør at tænke globalt, mulighed masser af information om, hvordan SCALEit programmet kan hjælpe virksomheden med at vækste gennem Silicon Valley.

Det sker gennem tre events, der henvender sig både til ambitøse tech startups og iværksættere med globale ambitioner. SCALEit ønsker nemlig at komme i dialog med ICT og Cleantech virksomheder, som arbejder på teknologi produkter, der kan skaleres internationalt.

“Først og fremmest er formålet at indspirere de danske iværksættere til at tænke globalt. I kraft af teknologi har man helt unikke muligheder for at nå ud til kunder i hele verden. I Silicon Valley er man ekspert i netop det. Samtidig er disse events også en god mulighed for os til at markedsføre vores SCALEit Ignite program,” siger Søren Therkelsen, der er co-founder i SCALEit.

De tre arrangementer finder sted i København, Horsens og Aarhus fra den 17. til den 19. april – med efterfølgende fredagsbar ved eventen i Aarhus.

Fem oplægsholdere

Ved arrangementerne kan de deltagende møde fem forskellige oplægsholdere, der alle har erfaring med at skabe vækst i startups.

“Deltagerne kan få indsigt i de nyeste trends fra Silicon Valley indenfor ICT og Cleantech. Ved vores events i KBH og Aarhus vil vi derudover også have besøg af den danske super iværksætter Martin Frid-Nielsen fra Soonr.”

Foruden Søren Therkelsen og Martin Frid-Nielsen vil deltagerne møde SCALEits anden co-founder Lene Sjørslev Schulze, der også er tilknyttet Innovation Center Denmark som vicedirektør. Fra Innovation Center Denmark deltager også cleantech og senior cleantech advisor, Alex Portilla og direktør for sundheds-it, Henrik Bennetsen – begge er også tilknyttet SCALEit.

1 kommentar

Skriv et svar