Arkiver

Nyheder

Metric Mail – Google Analytics på den nemme måde

Google Analytics rapporter kan være meget komplicerede og svære at dykke helt ned i. Man bruger meget nemt mange timer på at finde de nøjagtige informationer. Nu er der kommet en nemmere vej til denne slags informationer.

Kort fortalt er Get Metric Mail en webtjeneste, der laver Google Analytics rapporter og herefter sender dem per mail. De bliver leveret ugentligt i din indbakke. Man kan sætte Google Analytics op til at gøre det samme, men det kræver en mindre uddannelse, inden man kan komme så langt, så derfor er Get Metric Mail et rigtig godt alternativ.

Metric Mail gør disse statistikker tilgængelige for alle, uden man behøver et dybt kendskab til Google Analytics. De giver lige netop den oversigt, man har brug for. Rapporterne er helt præcise og  kan for eksempel bruges på et møde, hvor man skal fortælle om fremgangen på hjemmesiden. Webtjenesten er pt. i beta og er derfor gratis. Lige nu ser det ud til, at der kommer en light og premium version. LIght bliver gratis uden mange funktionaliteter og premium bliver advanceret statistik vist på en nem måde.

Udnyttelse af kendte webtjenesters Eco-systemer. Hvorefter datane bliver segmenteret og herefter præsenteret i et format der skaber overblik. Dette ser ud til at være en trend der sker meget med i øjeblikket. I går skrev vi et indlæg om Fflick, der bygger på Twitter og Tweets, og i dag er det Google Analytics.

Trendsonline.dk tror meget på denne trend og på, at vi kun har set de første tjenester ud af rigtig mange i fremtiden.

www.getmetricmail.com

1 kommentar

Skriv et svar