Arkiver

Nyheder

Placepad – plantegning på 10 min

Står du med et hus du ikke kan sælge og er utilfreds med den måde ejendomsmægleren fremviser huset på. Du tænker det kunne jeg gøre meget bedre. Nu er muligheden her. En ny startup hjælper med denne webtjeneste dig, med at visualisere plantegningen, vedhæfte billeder og fremvise det hele i browseren.

Du starter ud med at give din plantegning et navn, herefter vælger du House, Apartment og “Office” er ikke klar endnu, men de bliver tilføjet til listen meget snart. Nu skal du vælge hvor mange etager bygningen er på, her er der sat et maks. til tre. Herefter angives antal værelser og badeværelser. Når det er gjort er du klar til at tegne.

Når man lige har vænnet sig til måden man tegner på, så kan man meget hurtig lave en plantegning med billeder på mindre end et kvarter. Du kan lave døre, kanap, hjørnerum og meget meget mere. Du har hurtigt en super professionel plantegning over dit hus med tilhørende billeder. Og bedst af alt kan det hele præsenteres i browseren uden nogen form for ekstra arbejde.

Trendsonline.dk synes denne tjeneste er spændende at nævne, for enkeltheden i webtjenesten med noget som virker svært og kompleks. Det er faktisk rigtig godt gået af en mand, Josh Wagoner der har arbejdet på dette projekt det sidste års tid. Det bliver spændende og se hvordan tjenesten kommer til at se ud og eller der er nogle danske startups der kan lade sig inspirere af Placepad. Som vi skrev om i går kan denne webtjeneste perfekt bindes sammen med About.me hvis man skulle have et hus til salg.

Nedenfor kan man se to videoer der viser hvordan man bruger Placepad

www.placepad.com

1 kommentar

Skriv et svar