Arkiver

Nyheder

Startupmap – Hvilket land har flest startups

Hvis man kommer op i helikopteren og ser på kortet over hvilke startups der ligger i hvilke lande så får man et meget interessant billede. Men tidligere var dette en besværlig gennemgang af mange forskellige webtjenester. Men ikke mere. Trendsonline.dk er faldet over dette smarte kort hvor man hurtig kan få overblikket.

Om det er helt repræsentativt kan man selvfølgelig overveje, men kortet giver ihvertfald en information der tidligere ikke var tilgængelig på denne måde. Trendsonline.dk synes altid det er fedt at se mashups der gør brug af forskellige tjenester.

Resulatet med Startupmaps er super spændende og fortæller at der er flere startups i vest Danmark end i øst Danmark. Desuden ligger Danmark rigtig godt med hvis man kigger på Skandinavien. Men tag kortet med et gran salt, for det er lavet udfra Techcrunch Crunchbase, database. Kig selv på kortet og få et overblik over hvilke startups der er placeret hvor henne

http://startup-map.datalysed.com

Skriv et svar