Arkiver

Kategorier

Nyheder

Ny viden – Dine fakturaer bliver betalt 16 dage hurtigere

Som startup er pengene utrolig vigtige. Det gælder om at have likviditet og ikke have for mange penge ude at hænge blandt kunder, der venter med at betale til sidste øjeblik og mange gange langt over tiden. I startfasen af startuppen er det derfor vigtig at det bliver en fast rutine at udfakturere på faste tidspunkter og lave en helt klar politik i forhold til rykkere mv.

Hvis der sidder nogle af vores læsere derude og bruger trykte fakturaer så er nedenstående indsigt årsagen til at skifte dem ud med elektroniske. Det går hurtigere, rykkerproceduren kan foregå automatisk og det hele kan være integreret i dit økonomisystem. Dette er måske ikke ny viden, men Trendsonline.dk har fundet ekstra guldkorn. Et amerikansk onlinefaktura system har testet 250.000 online fakturaer og dem der havde en betalknap der linkede direkte over i en betalingsgateway blev betalt hele 16 dage hurtigere. Det der blev undersøgt var enkeltheden i at betale fakturaen var enormt vigtig, jo nemmere man kunne gøre det for den enkelte kunde desto hurtigere var han også villig til at betale for ydelsen.

Indsigten er logisk når man tænker sig om og sætter sig selv i kundens sted. Så Trendsonline.dk vil derfor opfordre alle der benytter sig af elektroniske fakturaer til at få integreret en betal knap i fakturaen og hvis økonomisystemet ikke understøtter det er det om at finde et der gør eller skrive nok gange til den leverandør man benytter i dag.

Nedenfor har vi listet nogle der kan bruges:

www.freshbooks.com

www.simplyinvoice.com

www.blinksale.com

www.harvest.com