Arkiver

Nyheder

Update København – IT og online boomer blandt ansøgere

Antallet af ansøgere til IT-Universitetets uddannelser har igen vist sig at være populære blandt de unge. Forårets antal af ansøgere til kandidatuddannelserne viser den højeste søgning i fem år.

Dette tyder på at flere og flere unge vil noget indenfor It og online. Det kan Trendsonline.dk kun være glade for, dette kan kun betyde endnu flere spændende startups.

Studiechef på IT-Universitetet, Trine Eltang, glæder sig over den stærkt øgede søgning:

– Vi er rigtig glade for de høje ansøgertal, og det er flot, at vi får endnu flere end sidste år, hvor der også var meget stor interesse, siger Trine Eltang.

Mette Bertelsen tidligere studerende ved ITU glæder sig også over mulighederne, der er ved uddannelserne hos ITU og udtaler på hendes blog:
“ITU kan sammenlignes med et mini Silicon Valley. Det beviser jo, at man virkelig lærer noget konkret og anvendeligt derude i det futuristiske glashus på Amager – og får masser af inspiration til at udføre teorierne til praksis i erhvervslivet”.

Meget bred og ekstremt relevant
Bredden og målrettetheden er vigtig hvis man skal stå med gode kort for at starte en ny spændende startup.
– Det vi tilbyder uddannelse indenfor, er både meget bredt og ekstremt relevant. En it-uddannelse kan give dig job indenfor mange meget forskellige brancher. Samtidig er tendensen, at it bliver en større og større del af både private og offentlige virksomheders arbejdsområde og eksistensgrundlag, forklarer Trine Eltang.

Trendsonline.dk kan også se en tendens i at en IT uddannelse kan være med til at skabe det rette fundament til egen virksomhed. Hvis man bruger de muligheder der er, så kan man komme langt med egen virksomhed igennem et uddannelsesforløb. Bare spørg Martin LeBlanc fra Iconfinder.com

Skriv et svar