Arkiver

Nyheder

Ambitionen Asana

Alene på grund af ambitionen bag Asana, er det nævneværdigt her på sitet. To mænd har af erfaring, som alt for mange andre, lært at det kan være tæt på umuligt at styre et projekt, dele viden og holde hinanden up to date internt i en organisation – ligesom det kan svært at holde styr på de bolde man hver især kaster rundt i luften mellem hinanden og ikke mindst til sig selv. De har påtaget sig opgaven og er i fuld gang med at skabe et revolutionerende ”collaborative task and project management software” både for den enkelte, for en organisation og på sigt mellem organisationer.

Facebook medstifter Dustin Moskovitz og tidligere projektleder hos både Google og senere Facebook Justin Rosenstein, oplevede at det meste af deres arbejdsdag gik med ”work about work”.  Det er en stor opgave at holde hinanden opdaterede på hvor langt man er nået med sin del af projektet og de to Asana stiftere har skabt programmet på baggrund af en filosofi om, at styringen egentlig må komme nedefra. Hvis den enkelte medarbejder kan overskue sine egne arbejdsopgaver ligeså let som hvis de kunne krydses af på en post-it foran dem, så ville programmet også pludseligt indeholde den rigtige data om projektets gang.

Projektet er meget ambitiøst og skal senere benyttes til ikke mindre end alt hvad en virksomhed kan have behov for – være det møder, opgavelister, rekruttering, diskussioner og meget andet. Asana vil bl.a. konkurrere mod det nyligt lancerede danske Podio. Hør vores Podcast med Podio her

Se Justin Rosensteins præsentation af Asana og hør om de brede ambitioner. Der er allerede en kilometer lang venteliste på deres Beta-version. Det bliver spændende!

Skriv et svar