Arkiver

Nyheder

Evertale: Online scrapbogen af dit virkelige liv

Vi kom med indenfor og mødte to inspirerede iværksættere fra Italien, der har valgt at bosætte sig i København. Her udvikler de Evertale, en fuldt automatiseret online scrapbog, der lokaliserer dig gennem din smartphone og gemmer dit liv på din helt egen private platform.


Hvem er Evertale?
Ideen om Evertale har tre italienske gutter bag sig, hvoraf en i øjeblikket gør karriere i McKinsey, mens Matteo og Francesco, som vi mødte i Foundershouse i sidste uge, arbejder hårdt for at få de sidste ting på plads før Evertale kan lanceres i Beta version. De er begge uddannet fra både Italien og danske DTU og arbejder nu fuld tid på deres kontor i Founders House. Historien om deres møde, i de københavnske gader en ikke helt tilfældig aften, nemlig J-dag, kendetegner meget godt den stemning man møder, når de to fortæller om deres projekt. De er fulde af entusiasme og energi, og sjov og ballade. Og Trendsonline.dk bydes da også på en kold øl flere gange under besøget. Alligevel er man ikke i tvivl. Her sidder man overfor nogen der elsker deres arbejde, men samtidigt er både meget seriøse og professionelle. Deres pitch er gennemtænkt og velovervejet – de to iværksættere er ikke i tvivl om hvor de skal hen, og det er fremad, men kun med det bedst tænkelige produkt.

Hvad er Evertale?
Tanken bag Evertale er først og fremmest, at fange vores virkelige liv gennem din smartphones GPS, som følger dig overalt og helt automatisk fortæller Evertale hvor du twittede, hvor du tog et billede med din telefon eller måske sad stille i længere tid (på en solplet alene i Kongens Have eller på Ricco’s kaffebar med en god ven). Evertale fungerer altså så snart app’en er installeret på din telefon. Hvis du vil se din scrapbog logger du blot ind på deres web-interface.

Privacy prioriteres højt
Den første reaktion kan let blive: åh, nej – hvad nu med mit privatliv? Ulig andre tjenester er Evertale 100% personlig fra begyndelsen. Ønsker du at bruge din Evertale som din helt personlige dagbog, kan du altså trygt gøre det. Dog findes der mange muligheder for at udvide sin Evertale, således den kan inkludere både nære og fjerne venner og familie.

What’s to come?
Der er udsigt til investering, men da det ikke er faldet på plads endnu, ville de ikke uddybe nærmere. Evertale teamet taler stadig frem og tilbage om forretningsmodellen og det webbaserede interface. De kunne ikke sige meget om hverken det ene eller det andet endnu, men én ting var vi ikke i tvivl om: det skal være let, overskueligt og det må ikke kræve noget af brugerne. Trendsonline.dk har gerne meldt sig som beta-testere når tiden kommer og glæder sig til at se hvor Evertale drengene fører projektet hen. Stay tuned.

Se stifternes egen præsentation af Evertale her.

1 kommentar

Skriv et svar