Arkiver

Nyheder

Danish App Awards – En sukkerknald og anerkendelsen

Det handler om at hylde de bedste startups, det nye initiativ der blev lanceret i maj er endelig på plads og arrangementet hvor branchen og fagfolk hylder de bedste apps afholdes i Nationalmuseet. Shape der er et app udviklerhus er en af initiativtagerne bag Danish App Awards.

Nu er arrangørerne så langt, at både tilmeldingen, jury og selve arrangementet er på plads. I begyndelsen af maj blev Danish App Awards lanceret – den nye pris, hvor fagfolk hylder både brugeroplevelsen og designet i apps, samt håndværket bag.

”På www.sugarcode.com kan udviklere, bureauer og kunder i øvrigt indsende deres apps. Det er gratis at sende ind, for alle skal have chancen til at deltage, hvad enten det er store udviklingshuse eller privatpersoner, der laver apps på egen hånd,” siger Nicolas Thomsen, medstifter og kreativ direktør i app-huset SHAPE, der er initiativtager til Danish App Award.

Fem awards vil blive uddelt i kategorierne:
– Design
– Funktionalitet
– Brugervenlighed
– Årets App
– Publikumsfavoritten

”Vi har fået sammensat en jury, hvis fællestræk er stor viden om og interesse for app-mediet – det være sig udviklere, prisvindere eller bureauchefer. Juryformanden er Nikolaj Sonne, værten for DR2s ‘So Ein Ding’, og blandt de øvrige otte jurymedlemmer er bl.a. Bjørn Stene, partner og adm. direktør i Mensch,” fortæller Nicolas Thomsen.

Arrangementet for de danske apps afholdes den – af alle steder – på Nationalmuseet i København d. 13. oktober 2011. Her vil der til lejligheden være plads til 200 gæster, og de vil også være en slags jury, idet der til arrangementet er udviklet en app – naturligvis -, således at alle på selve aftenen kan bruge deres stemme på en app fra shortlisten (Publikumsfavoritten).

Sidste frist for indsendelse af app er d. 15. september, og allerede nu er omkring 40 apps blevet indsendt til bedømmelse.

Trendsonline.dk glæder sig til at se en masse spændende mobile startups der kæmpes om en moppedreng af en award: En 2,5 kg sukkerknald i marmorgranulat, hvor der er taget en bid i det ene hjørne, og selvfølgelig æren og erkendelse i branchen.

Skriv et svar