Arkiver

Nyheder

Eksklusivt Podcast fra TC Disrupt 2011 i Silicon Valley

Som det eneste eller nogle af de eneste danske medier / blogs er vi tilstede til Techcrunch Disrupt i Silicon Valley. Lasse Chor er vores udsending, der render rundt og samler interviews og t-shirts til konkurrencen;) Dette podcast er fra den mest spændende startup event i øjeblikket med mange super spændende indlæg og startups

Vi har taget temperaturen og kommer blandt andet ind på:

– Skaber t-shirts succes for din startup?
– Mødte Lasse Dustin Moskovitz?
– Er Lasse endt i startup himlen?

Eksklusivt Podcast fra TC Disrupt 2011 – 41 min.

Startups og tjenester vi snakkede om:

www.betterworks
www.pressly.com

4 kommentarer

 • Fedt at man kan høre lidt af pulsen i baggrunden og at Lasse trak en fra Betterworks ind til et pitch. Det skulle I tage at gøre noget mere, det giver noget dynamik og gør at man føler sig lidt tættere på begivenhederne.

  • Hej Jesper
   Tak for dine input, vi vil gøre alt for at udvikle podcastet så det bliver endnu mere dynamisk, så alle forslag er velkomne. Der kommer meget mere af samme skuffe hvor vi får gæster ind i studiet eller over Skype.
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen

  • Hej Karin
   Det er varmende ord, en af Danmarks førende indenfor podcast i Danmark;)
   Vi er glade for du synes om vores podcast, vi er selv glade for formen og tager selvfølgelig altid mod forslag til forbedringer.
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen

Skriv et svar