Arkiver

Nyheder

Atosho får ny kapital fra kendt fodboldtræner

Der er penge i at kunne tilbyde bloggere og andre udgivere nye indtægtskilder, vi interviewede Atosho tilbage i starten af december om deres startup, man må sige der er sket meget siden der og i går blev det offentliggjort at de har modtaget investering på et to-cifret million beløb fra en investorgruppe med bl.a. træneren for Manchester United Sir Alex Ferguson bag.

“Visionære investorer er altafgørende for, at man kan bryde med den gængse og konventionelle måde at drive tingene på. Og han har flere gange bevist, at han har et godt øje for, hvad der betyder noget og kan gøre en forskel,” siger bestyrelsesformand Anders Ibsen

Om Sir Alex Ferguson kan hjælpe Atosho udover en god kapitalt tilgang, er svært at vide, men han har tidligere investeret i andre projekter og har selvfølgelig også et rigtig godt netværk. Det har gået rigtig stærkt de sidste par måneder og har nu åbnet kontorer i Norge, Frankrig, Italien, Storbritannien, og er i øjeblikket i fuld gang med pilot-projekter med samarbejdspartnere i USA.

Vi ønsker Atosho held og lykke og håber at se meget mere til dem. De har bevist at det kan lade sig gøre at finde penge, så dette er bare endnu et eksempel om det handler om at blive ved og tro på det man gør.

1 kommentar

Skriv et svar