Arkiver

Nyheder

Battle of The Startup Band: Udlev din rockstjerne-drøm


Det bliver sagt til næsten hver eneste Startup Weekend: Nørder er de nye rockstjerner! Ja, måske ikke i bogstavligste forstand, men det er der nu muligheden for at lave om på til oktober i Berlin, hvor Battle of The Startup Bands (BOTSB) finder sted. 

BOTSB er en musikkonkurrence for startups – en ny form for teambuilding om man vil. Startup-folk er ifølge initiativtagerne bag BOTSB nogle er de sejeste mennesker på jordens overflade – om fortjener om nogle at rocke ud på en scene. Hvert tilmeldt band får muligheden for at optræde med elektronisk-produceret musik i 20 minutter. Nu sidder I måske nok i jeres lille startup og siger: Jamen vi har kun et guitar og en gammel violin til rådighed. Fortvivl ikke folkens, for BOTSB har lavet en deal med nogle studier i Berlin, som stiller udstyr til rådighed. Det er altså bare om at komme igang med at forberede både numre, pitches etc.

Læs meget mere om hvordan man deltager, og hvilke regler der er linet op på BOTSB.de!

ROCK ON!

Skriv et svar