Arkiver

Nyheder

Event: Silicon Valley – SCALEit in Denmark

Vi har tidligere omtalt SCALEit-programmet her på TrendsOnline, og nu turnerer de Danmark rundt for at fortælle om hvordan DIN virksomhed kan blive en del af Silicon Valley-drømmen. 

SCALEit hjælper din tech-virksomhed med at navigere i verdens it-navle, og hvad du har af muligheder for at nærme dig en investering i det store udland. Danske iværksættere skal tro på, at deres startup har en chance blandt de helt store drenge såvel som amerikanske startups har.

Så hvis du er iværksætter, med en lille (læs: kæmpe) drøm om at indtage Silicon Valley og highfive Mark Z. så skynd dig at signe op i en af de 6 byer SCALEit kommer forbi, og lær mere om hvordan du kommer igang med at forfølge drømmen!

Tilmeld dig på Eventbride lige her.

Følg også SCALEit på Facebook.

Skriv et svar