Arkiver

FintechNyheder

Morten Lund bag ny bank – bankXO

Med følgende ord annoncerede Morten Lund for kort siden en super interessant nyhed:

Hvis du følger linket http://lundxy.com/fund/ kan du få et overblik over udviklingen af, hvad der tilsyneladende kommer til at hedde capitalXO eller bankXO.

På siden er der samlet en række forskellige konceptvideoer der viser projektets forskellige iterationer. Eksempelvis en tidlig video som Morten postede for 4 måneder med første koncept til hvad der dengang hed Peoples Fund. Se videoen herunder.

Vi vil følge projektet tæt de kommende uger, og forsøge at give løbende updates på, hvad bankXO er for en størrelse. Vi vil også gøre hvad der står i vores magt for at få en kommentar direkte fra den gode Morten Lund. Stay tuned!

UPDATE: Vi kan se at domænet bankxo.com redirecter til lundxy.com.

6 kommentarer

Skriv et svar