Arkiver

Nyheder

Events om social entrepreneurship – H4C the HUB

En gruppe fra The Hub København har sammen med en række partnere taget hul på at organisere 3 måneder i den sociale innovations og entrepreneurships tegn med start fra d. 1. juni. De kalder det H4C the HUB og projektet indeholder arrangementer der sigter mod at hjælpe socialt innovative projekter i gang i København.

I samme anledning H4C valgt at åbne dørene for alle interesserede der ønsker at lære mere om social innovation ved at prøve kræfter med opstarts-processen omkring sociale projekter. Formattet består af diverse organiserede workshops, semi-DIY hackathons og professionelle præsentationer spredt ud over sommeren i The Hub Københavns fine nye lokaler.
Det hele går løs fra 1. juni med et arrangement med både pitching, mingling, musik og våde varer
Læs mere her: www.opencsr.com

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar