Arkiver

Podcast

Podcast # 83 – Interview med Michael Eis – Booomerang

En god video og en fantastisk innovativ idé, og en hype der ramte alle tech-nyhedssider og efter få uger have samlet over $12 millioner ind. Dette er prove of business på Crowdfunding og hvilke virkemiddel det er til at få samlet penge / finde investorer til et projekt. Det var platformen Kickstarter, der blev brugt som platform til denne indsamling.

Booomerang er den danske pendant og er nu ved at ramme en traction og får flere og flere projekter ind der bliver fundet. Der er mere på vej og det begynder, at ligne noget for Booomerang, og endelig fik vi taget en snak med Michael Eis, der er stifter af Booomerang.

I dette podcast med Booomerang kan du bl.a. høre om:

– Hvilket CMS er Booomerang bygget i?
– Hvordan kommer man fra webshop til startup?
– Michael Eis er fanebaner, men tjener de penge nu?
– Hvad gør når man får krtik på designet?
– Er det virkelig vejen frem, og vælge et udviklinghus i Indien?
– Hvordan ser fremtiden ud for Booomerang?

Interview med Michael Eis – 45 min.