Arkiver

Nyheder

Hejs Facebook flaget

Vi går en ny æra i møde, det er en uge siden, at Facebook lavede deres IPO, og det er noget særligt, virkelig noget særligt. Hvis du ikke har haft Facebook flaget i toppen af flagstangen den sidste uge, så er chancen der nu.

Hvis du har fulgt lidt med i medierne, så har du lagt mærke til, at vores alle sammens Mr. Zuckerberg sidste fredag ringede på den store klokke og gjorde Facebook til en startup, som alle kunne smide deres sparepenge efter. Heldigvis var der masser, der gjorde det, og dagen levede op som forventet. Hvad der skete dagene efter var af de fleste eksperter forudsigeligt og idag har aktien stabiliseret sig.

Efter denne uge står vi med en ny verden, en verden der står i startuppens tegn. Man kan ikke ignorere, at der er kommet 1.000 vis af nye potentielle angels, der efter Facebooks IPO står med mange potentielle millioner på bankkontoen. Lad os lave et regnestykke og sige at 50 % af dem, tager deres penge, smider dem ind på en college-fund og ellers bare lever livet, hopper ud af det til tider hektiske liv og rejser rundt i verden.

De sidste 50 % har længe gået med en eller flere ideer og begynder fokuseret at arbejde videre med den eller møder en tidligere college kammerat, der er igang med et projekt. Det er de her 50 %, der er med til at gøre startups til det nye sort. Der er masser muligheder, masser potentielle angels, men endnu bedre, en masse super dygtige erfarne startuppere, der kommer ud fra Facebook og begynder på deres egne projekter.

Vi kan kun bifalde Mark Zuckerberg og det han har gjort på syv år, men endnu vigtigere så kan vi takke ham for, at han har skabt et økosystem gennem Facebook og samtidig har skabt mange tusind millionærer der vil gøre startup-scenen endnu mere spændende de næste mange år frem. Så hvis du ikke allerede er dybt begravet i dit projekt, så skal dette være skubbet i den rigtige retning, for Facebook er et forbillede, for hvad man kan gøre med den rette flid og eksekvering.

Står du med et projekt, vi ikke har hørt om, så husk og skriv til os, så vi kan dække din historie og din startup.

Skriv et svar