Arkiver

Nyheder

Tre danske startups til Tech All Stars i London

Når nu vi ikke kan være så stolte over vores præstation i EM i fodbold i øjeblikket, så er det godt at danske tech startups gør det intet mindre end fantastisk ude i verdenen.

Vi kan faktisk godt tillade os at være lidt stolte over at have tre danske virksomheder repræsenteret ved Tech All Stars Battle, som finder sted om et par dage i London.

De tre danske startups kender du måske allerede, men hvis ikke får du lige en hurtig gennemgang af dem her.

Conferize – Vi har omtalt drengene før her på Trendsonline – og vi gør det gerne igen. Conferize gør det lettere at deltage i konferencer verden over, så du ikke går glip af interessante emner du interesserer dig for. Hør mere om Conferize i vores interview med co-founder Martin Ferro-Thomsen.

Roozz – Dette er første gang vi næver Roozz, men bestemt ikke sidste. Roozz giver dig muligheden for at leje Windows-applikationer, så de ikke optager plads på din computer, men bliver i skyen! Smart!

Senseeye – Det lyder som magi, det som dette startup har gang i. Aktiver dine devices ved at KIGGE på dem – hva’ sir’ du så? Tjek demovideoerne på Senseeyes hjemmeside ud – det er genial og banebrydende interaktion.

Skriv et svar