Arkiver

Nyheder

En redaktion er under opbygning

I dag fejrer vi TrendsOnlines 2 års fødselsdag! Og vi er efterhånden ved at være klar til at præsentere jer for vores nye redaktion, som består en af hold skarpe frivillige sjæle, som brænder for at formidle hvad der sker i startup-miljøet videre.

Holdet er i øjeblikket på 8 mand, og vi forventer yderligere 3 nye podcastere, som vi i øjeblikket leder efter. Samtlige skribenter er med i projektet fordi de synes dansk tech-iværktætteri er værd at støtte op om, og fordi de gerne vil være med til at sætte dagsordenen. Vi er en samlig af meget forkellige mennesker med baggrunde fra både Informationsvidenskab på Aarhus Universitet, Aarhus School of Business, Religionsvidenskab  og sælgerverdenen, og det håber vi vil smitte af på det indhold vi producerer, som gerne må være både personligt og tankevækkende.

Vi glæder os til et tredje TrendsOnline-år, og håber at vores skønne redaktion vil få den fortjente opmærksomhed af jer kære læsere.

Skriv et svar