Arkiver

Nyheder

Github henter den måske største A-runde i verdenshistorien

Tirsdag offentliggjorde Github, der ellers er fortaler for bootstrapping (altså at startups ikke åbner op for store VC-investeringer for tidligt, men holder virksomheden gående på naturlig vækst), at de har indgået en aftale med investeringsfirmaet Andreessen Horowitz med en a-runde investering på 100 millioner dollars!

Ifølge Venturebeat er dette muligvis den største investering gjort i en A-runde, og som betyder at Github nu kan fokusere på entreprise-delen af forretningsmodellen.

Med kun 4,5 år på bagen kommer denne store investering på et tidspunkt hvor virksomheden efterhånden har defineret sig selv, og ved i hvilke retninger deres forretning skal udvikles. Dette betyder bl.a. at Github kan rekruttere den nødvendige arbejdskraft til at nå nye højder.

Skriv et svar