Arkiver

Nyheder

Danske Opbeat blandt deltagere i Seedcamp NewYork

Danske Opbeat er blandt deltagerne ved dette års Seedcamp i New York, hvor de sammen med 20 andre firmaer skal deltage i det verdenskendte inkubatorprogram, der foruden en oplevelse i New York, giver dem adgang til USA vestkysts bedste mentorer og investorer.

Opbeat der til daglig bor i Foundershouse i København er med deres startup virksomhed, klar til at indtage og visualisere tunge data på en overskuelig måde. Det er Rasmus A. Makwarth og Ron Cohen der er stiftere, de var tidligere igang med Banklog, men det er pt. lagt på hylden. Fokus er i stedet rykket over til Opbeat, og dette ser ud til at være et rigtig godt valg, når man ser på denne unikke mulighed. Men for at sikre et endnu stærkere fundament har Opbeat sikret sig Thomas Madsen-Mygdal som seed investor og rådgiver. Dette giver dem gode muligheder for at blive den startup virksomhed i verden, der på en nem og overskuelig måde visualiserer tunge data.

“Vi er Geckoboard for coders, men vi arbejder bare på et helt andet niveau. Alle dine data bliver samlet og visualiseret et sted”, udtaler Rasmus A. Makwarth til Trendsonline.dk inden turen gik til New York.

Erfaringen fra Banklog og algoritmen de brugte her, ser ud til at kunne bruges igen og det er tydeligt at denne erfaring har været et rigtig godt udgangspunkt for Opbeat.

Trendsonline.dk har allerede en aftale i stand, så vi kan lave et længere interview med Rasmus om Opbeat og hvad vi kan forvente, hvad de regner med at få ud af Seedcamp New York og meget mere. Skriv spørgsmål nedenfor, hvis du har noget du gerne vil spørgeRasmus A. Makwarth om.

Skriv et svar