Arkiver

Nyheder

Dansk acceleratorprogram i Afrika skaber historie

88mph er det første acceleratorprogram i Afrika og det er en dansker der står bag. Kresten Buch som vi kender som ejer af Bold.dk, samt investor i flere andre danske og udenlandske startups, er sammen med Nikolai Barnwell igang med at skabe historie i Afrika.88mph er det eneste program af sin art i Afrika, der har samme størrelse som USA og hvor omkring 50 % af befolkningen er under 25 år. Dette, samtidig med at bredbånd og fundamentet for at bygge spændende startups er tilstede, kan gøre 88mph til det hotteste acceleratorprogram.

“Hvis man kigger 2-5 år frem, så vil USA og Europa i bedste tilfælde være stagneret. Der hvor jeg ser de største muligheder og største chance for ROI vil være i Afrika eller lignende markeder, der vækster rigtig meget.”, siger Kresten Buch

88mph investerer med $ 24.000 i alle de startups, der kommer gennem nåleøjet, og for denne investering tager 88mph, ligesom mange andre acceleratorprogrammer, en mindre andel i virksomheden.

Danske startups kan også være med
88mph giver rig mulighed for at komme videre med ens startup, der er åben for internationel tech-iværksættere med de rigtige ideer. Så hvis du vil have en oplevelse og starte din startup i en region med enorm vækst, så er der også muligheder for danske startups.

“Vores acceleratorprogram er en stor mulighed for internationale tech-iværksættere, og de kan udnytte denne voldsomme vækst der er i regionen og arbejde på at løse noget spændende udfordringer”, siger Kresten Buch

Det hele starter i Naroibi, hvor der er netværk til de helt rigtige mentorer og samarbejdspartnere. Hvis man vælger at søge ind i acceleratorprogrammet, er deadline den 15. august og herefter vil man få besked i starten af september. Så er du dansk startup, der vil ind på et fremadstormende marked og samtidig bygge et unikt netværk i en uprøvet region, så kan dette være muligheden for dig, du har ventet på.

Trendsonline.dk vil selvfølge følge med og hvis der er nogle dygtige danske startups der kommer gennem nåleøjet, så er vi klar på at følge deres eventyr til Afrika.

Skriv et svar