Arkiver

Nyheder

Event: Headstart Morgenseminar

Aarhus Kommune, Shareplay, Update og Seismonaut er fælles om netværket Headstart, som har fokus på sociale medier. Headstart afholder løbende en række morgenseminarer, som berører et emne indenfor sociale medier. 

Fredag den 24. august har Headstart inviteret tre oplægsholdere forbi Café Hack i Aarhus til at belyse emnet “etik og ansvar på de sociale medier”.

Oplæggene foregår tidligt om morgenen, så du skal ud af fjerene før end du plejer. Til gengæld får du en god kop kaffe, og nogle inspirerende inputs fra morgenstuden, som altid gør det lidt lettere at få fredagen til at gå.

Oplægsholderne:

Malene Charlotte Larsen, Aalborg Universitet

Malene er adjunkt på Aalborg Universitet, hvor hun blandt andet forsker i kommunikation og privatliv på sociale medier. Malene vil give os et indblik i de etiske udfordringer, der opstår, når vi i stigende grad logger ind på diverse sociale medier, og dermed rykker grænserne mellem privatliv og offentlighed.

Hun vil tage fat i, hvordan vores færden på sociale medier ikke nødvendigvis betyder, at vi har manglende fornemmelse for privatliv, men i stedet handler om, at vi får en anden opfattelse af, hvad der hører privatlivets fred til.

Henrik Karl Nielsen, advokat med speciale i etik på nettet. Han har blandt andet skrevet artikler om de udfordringer, der kan være med effektiv arbejdstid, når en virksomheds medarbejdere anvender Facebook i arbejdstiden og omkring illoyalitet, når de udtaler sig om virksomheden på Facebook.

Case: Dansk Supermarked, Maia Lindstrøm Sejersen

Maia har været med til at udvikle Dansk Supermarkeds politik om sociale medier. Hun vil dele ud af deres overvejelser omkring medarbejdernes adgang og brug af sociale medier både i og uden for arbejdstiden.

 

For at deltage skal du være medlem af Headstart – tilmeld dig her, hvor du også finder mere info om kommende seminar.

Pris: 200 kroner (100 kroner for studerende med gyldigt studiekort).

 

Skriv et svar