Arkiver

Nyheder

Succesen Miinto sikrer kapital til fokus på større markeder

Flere danske og internationale medier nævnte tidligere på ugen, at Miinto havde fået en serie A-investering fra Dawn Capital i London. Trendsonline.dk har tidligere interviewet Morten Larsen, og grundet denne nye milepæl tog vi en kort opfølgende snak med Morten.

Der har altid været store lighedstegn mellem Miinto og Just-Eat, og dette så Jesper Buch tydeligvis også da han gik ind i Miinto. Disse lighedstegn har flere Angels i ind-og udland nu også set.

“Forretningsmodellen som Miinto er baseret på minder meget om JustEat’s og derfor har vi haft en del VC’er i London som meget hurtigt forstod konceptet og mulighederne”, siger Morten og fortsætter.

“Derudover er det klart, at både undertegnede, Jesper Buch samt Carsten Mikkelsen, er navne som en del VC’er allerede kendte til og det gjorde forarbejdet lettere”, udtaler Morten Larsen til Trendsonline.dk

Flere kilder i startupscenen fortæller, at der stor interesse i at investere i Miinto og denne interesse bekræfter Morten Larsen.

“Det er rigtigt, at interessen var meget stor for Miinto, så der var kamp om at få lov at investere i vores koncept. Vi tror på en spændende fremtid, nu skal vi blot ud og vise hvad vi kan udrette med den rejste kapital”.

Den store investering på ca. 30 mill. kroner sikrer, at Miinto kan investeret i ekspansion, udvikle deres platform, produkt og som Morten nævnte i vores podcast / interview med ham, fokuserer på større markeder som UK og USA.

Som lovet tidligere på Trendsonline.dk, har vi en aftale i stand med Jesper Buch, og her vil vi selvfølgelig høre om forløbet og hvordan det er at gå fra den ene succes til den anden. I mellemtiden følger vi denne danske startup-succes, der bliver en klarere og klarere stjerne på startup-himlen.

Hør vores tidligere podcast feat. Morten Larsen lige her

Skriv et svar