Arkiver

Podcast

Danmark til USA fra A-Z med Kasper Tidemann og Daniel Laursen # 2

Så er vi klar med andet podcast i serien A-Z med Kasper og Daniel, sidst snakkede vi om investering og alle de faldgruber og begreber der er inde for dette. Denne gang skal vi omkring turen fra Danmark til USA. Der er flere muligheder for hvordan man kan gøre dette. Kasper åbner op for posen og fortæller om en nem og forholdsvis ukendt metode til at få et visum.

Kasper Tidemann er CEO og stifter af virksomheden Meeho, han har været en del af den danske startup-scene meget længe og har en enorm viden om do’s and don’t. Daniel Laursen er stifter af denne blog og interviewer hver uge mange startup virksomheder og bevæger sig rundt nede i mudderet sammen med resten af startup-scenen.

I første udgave kan du bl.a. høre om:

– Hvad kan man gøre fra Danmark?
– Hvordan er visumreglerne?
– Hvor skal man bo, (ja der er alternativer til Silicon Valley)
– Hvilke tidshorisont skal man regne med?
– Hvad er økonomien for at etablerer sig i USA
– Efter du er landet i USA
– Hvad koster det at bo US?
– Hvor arbejder man henne?
– Selskabsformer og hvad gør man?
og meget meget mere

Rigtig god fornøjelse med dette podcast

Podcast # 103 – Danmark til USA fra A-Z med Kasper Tidemann og Daniel Laursen # 2

Skriv et svar