Arkiver

Nyheder

Interview fra Startup Weekend København – Hans Møller – Incuba Science Park

Incuba Science Park er lig med Startup Weekend i Aarhus. De har hostet eventen alle de gange den har været i Aarhus og giver generelt rigtig meget tilbage til eco-systemet. Hans Møller er daglig leder i Incuba i Katrinebjerg og bruger igen en weekend sammen med 80 mennesker.

Lyt med i dette podcast

Podcast med Hans Møller – Incuba Science Park

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar