Arkiver

Nyheder

Indtryk fra Accelerace Investor Day i Nupark

Foto: Jesper Weltz

Nupark og Accelerace har i dag inviteret til Investor day i Holstebro og Trendsonline.dk var blandt publikum der foruden stiftere fra de forskellige Accelerace virksomheder også talte Angel investorer, VC og rådgivere fra startupmiljøet.

Accelerace der er et forretningsudviklingsforløb som vi har skrevet en del om på Trendsonline.dk, vokser stødt og har i dag seks lokationer rundt i hele Danmark. Forløbet hjælper virksomheder gennem mentoring og events til at bl.a. blive bedre til at præsentere deres koncept og virksomhed.

Dagen i dag er delt op i to spor, det ene er Life Science og det andet er IT, og det er dette spor Trendsonline.dk vælger.

Præsentation i topklasse
Hvis man kigger på alle præsentationer så er det tydeligt at se at de er øvede og rigtig dygtige til at præsentere deres koncept. Som altid til denne type arrangementer, så er der nogle der kommer ud over scenekanten og har x-factor frem for andre.

“Hvis der ikke er nogle spørgsmål, så må det betyde at jeg har gjort det rigtig godt”, sagde Morten Larsen fra Restudy.dk

Det var kommentaren fra Restudy.dk, der blev mødt af et smil fra tilhørerne og efterfølgende en række dybdegående spørgsmål der blev besvaret med samme kompetence som selve præsentationen.

Efter præsentationerne var der networking, lidt til ganen og afsluttende blev der kåret den bedste startup hvor det var Brainreader og Daniel Langhoff der løb med prisen og den bedste pitch hvor det var uCommerce, der var bedst her.

Vi ser frem til onsdag hvor det er Københavns tur, hvor Accelerace i Symbions omgivelser byder op til endnu en omgang investor day.

Skriv et svar