Arkiver

Nyheder

Bremen åbner op for dørene til Nordic Startup Awards

Nu er nedtællingen begyndt, skoene er pudset og Trendsonline.dk sidder i en bil på vej fra Aarhus med færgen til Sjælland og videre til København. Fra hele norden kommer der startups og folk der er en del af startup miljøet og vil være med til at fejre de bedste startups fra hele norden

Næsten udsolgt
De sidste par uger har der været rift om billetterne og de sidste meldinger lyder at der næsten er udsolgt og hvis de fylder alle 644 pladser i Bremen teateret så kan det kun blive en fest for deltagerne og alle de startups der er finalister og er med i konkurrencen.

I aften bliver der dystet om følgende priser og i følge vores kilder et par ukendte ekstra priser:

 • Best Startup Journalist
 • Best Investor
 • Best Service Provider
 • Best Designer of The Year
 • Developer Hero og the Year
 • Wozzapp hack-a-thon
 • Best Student Startup
 • Best Founded Startup
 • Best Bootstapper Startup
 • International Startup
 • Founder of The Year
 • Startup of The Year

Efter den sidste prisuddeling venter der en efterfest med det danske succesband VETO og flere overraskelser. Følg med i næste uge hvor vi kommer med et par opfølgende artikler fra nogle af vinderne og billeder fra eventet.

Skriv et svar