Arkiver

Nyheder

Accelerace Investor Day – Winter 2012 i København

I morgen afholdes Accelerace Investor Day – Winter 2012 i København. På dagen samles de mest innovative og lovende startups fra Accelerace programmet med det danske investor community. Det bliver en dag med indsigt, fantastiske pitches og networking.

Accelerace er et udviklingsprogram for nystartede virksomheder inden for alle brancher. Accelerace arbejder hele året med en række af virksomheder og giver dem indsigter fra camps og arrangementer, vejledning og hjælp fra deres konsulenter, og finansiering for de bedste af dem. Alt gøres non-profit for at vokse og fremme startup scenens tidlige stadie. Accelerace Investor Day fejrer Accelerace virksomheder ved at vælge en udvalgt gruppe, der skal pitche til det danske investor community.

Blandt virksomhederne i Accelerace programmet findes Mobilize Me. Vi fik en udtalelse fra initiativtageren bag, René Brøndberg-Bras:

“Vi tager der over primært for at lære, at stå overfor sådan en flok investorer. Vi har næsten en investor på banen, så det er ikke forbi vi søger penge.” siger René fra Mobilize-Me og fortsætter

“I mine øjne er der to ting vi får ud af dette; at lære og følge processen på dette Accelerator forløb til ende, og selvfølgelig høre investorernes kommentarer bagefter”

Mobilize Me
Mobilize Me er en kalenderfunktion til iPad og android, der fungerer som støtteprogram til børn med kognitive udfordringer. Til forskel fra de konventionelle papirbaserede piktogrammer skaber Mobilize Me rammerne for at forældre, skoler og institutioner kan samarbejde om at planlægge barnets dag. Gennem en ensretningen i brugen af piktogrammer, guider app’en barnet igennem hverdagen på en mere hensigtsmæssig måde end tidligere, og skaber dermed færre stressede situationer og større tryghed for både barn, forældre og tilknyttede institutioner.

Et par andre deltagere der kan nævnes er Restudy og Graduateland

Graduateland
Graduateland giver universiteter en plug-and-play portal som muliggør nem og relevant interaktion blandt deres studerende i en studie- og karrieremæssig kontekst. Graduateland er Europas ledende portal for studerende og færdiguddannede og de gør det muligt at finde jobs, praktikpladser og programmer for færdiguddannede over alt i Europa.

Restudy
Restudy er en online undervisningsplatform for skoler og individuelle. Med rod i en filosofi, der bygger på flipped classroom, tilbyder restudy en platform med professionelle undervisningsvideoer, links, dokumenter, forums og quizzer med dybdegående statistik. Platformen og materialerne kan benyttes i den daglige undervisning og frigøre ressourcer for den enkelte lærer i form af ressourcebesparelser på opgaveretning, undervisningsdifferentiering, lektielæsning, planlægning og fraværsbekæmpelse.

Se hele listen på Acceleraces hjemmeside

Skriv et svar